1. Home
  2. Brands
  3. Senco

Senco

SENCO er et anerkendt og respekteret mærke indenfor fastgørelse. SENCO
produkt programmet byder på: pneumatisk, elektrisk, gasdrevet samt batteridrevet værktøj, inklusive en bred vifte af fastgøringssystemer.

Ved at levere innovative fastgøringsløsninger der gør vanskeligt arbejde nemmere, har SENCO værktøjs- og fastgøringssystemer hjulpet flere generationer af professionelle med at få udført deres arbejde perfekt. På byggepladser og arbejdspladser verden over har SENCOs fastgøringssystemer og værktøj bidraget til hårdtarbejdende professionelles produktivitet og succes.

Over 80% af alle SENCO fastgøringssystemer fremstilles på Cincinnati Fastener
Manufacturing fabrikken. Hvert eneste SENCO fastgøringssystem designes og udvikles med henblik på at levere fremragende resultater og maksimere produktivitet.

SENCOs velkendte DuraSpin gipsskrue maskine garanterer et højt niveau
af hastighed, effekt og effektivitet. DuraSpin findes i flere versioner; både med ledning men også som kompakte 18V 3Ah Li-Ion batteridrevne enheder der kan trække mellem 1.200 og 1.400 skruer for hver opladning, afhængigt af skruelængde og materiale.

SENCO Fusion har en unik trådløs air-power teknologi der sikrer brugeren øjeblikkelig sømning uden opvarmningstid, og fungerer som et pneumatisk værktøj uden behov for slanger, kompressor eller gasceller. Fusion F-15 er en af de bedste sømpistoler på markedet på grund af dens høje affyringshastighed, konsistente ydelse ved sømning i ethvert materiale, og dens letvægts “slim-handle” design.

Menu