1. Home
  2. Brands
  3. Expandet

Expandet

Expandet er et succesfuldt brand indenfor befæstigelse i beton, mursten, gips, træ og andre gængse byggematerialer. Produkter bliver produceret efter de højeste standarder i Denmark med stadig fokus på udvikling og innovation.

Expandets sortiment indeholder produkter i både nylon, stål og kemiske ankre til både lette og tunge opgaver indenfor fastgørelse i materialer såsom gipsplader, porøse materialer, mursten, beton og træ. Sortimentet indeholder samtlige standard løsninger men også en lang række special produkter og tilbehør.
På KYOCERA SENCOs produktionsanlæg — både i Danmark og Holland —
skærer vi gevindstænger på specialmål for vores kunder i el-galvaniseret, varmt-galvaniseret og rustfrit stål -diameter M8-M50.

Siden første generation af Expandets kemiske anker – ESI injektionsmasse – i 2006 har KYOCERA SENCO fokuseret på en overskuelig serie på 2 typer for at dække alle anvendelsesområder. Expandet injektionsmasse ESI & EVL Xtreme Pro er ETA certificeret til næsten alle materialer, og er velegnet til mange forskellige applikationer i både revnet og ikke-revnet beton, murværk samt indlimning af armering. Det er den bedste løsning til de ekstremt krævende montager af stålkonstruktioner eller til tungt maskineri.

Expandet serie af betonbolte og betonskruer – C-Bolt med flangehoved – til montering i revnet og ikke-revnet beton samt andre massive materialer. Denne multifunktionelle betonbolt kan bruges i beslag, balkonrækværk, maskiner, træ- og stålstrukturer ect. Den kombinerer en hurtig installation med øjeblikkelig højbelastningsydelse. C-bolten er ETA certificeret og indeholdt i Expandet beregningsprogram samt overholder retningslinjer i henhold til Eurocode 2.

Menu