Brands

KYOCERA SENCO Denmark har specialiseret sig i fastgørelsesløsninger og fokuserer på udvikling af innovative værktøjer, befæstelseselementer og tilbehør. Virksomheden tilbyder et stort udvalg af fastgørelsessystemer, forankringsprodukter, diamantskæringsværktøjer og branchespecifikke løsninger.

Senco

Som et anerkendt og respekteret globalt brand inden for fastgørelsesteknologi fremstiller SENCO et stort udvalg af pneumatiske, elektriske, gas- og batteridrevne værktøjer, herunder et omfattende udvalg af komposit fastgørelsesanordninger. SENCO-serien omfatter de velkendte DuraSpin-sorteringssystemer og de unikke Fusion-trådløse pneumatiske sømmer. SENCO er et brand af KYOCERA SENCO og sælges af troværdige distributører og forhandlere over hele verden.

InterDiamant

InterDiamant produkter har været kendt i verden af diamantboringsværktøjer i over 40 år. Kunde- og markedsorienterede krav vurderes løbende, og vores egen produktudvikling sikrer, at de nyeste industrikrav implementeres hurtigt og effektivt. InterDiamant tørboringssystemet muliggør tør og støvfri boring i armeret beton.

Expandet

Expandet er et vellykket brand af konstruktion fastgørelsesanordninger til beton, sten, gipsvæg og træ applikationer. Kvalitets fastgørelsesanordninger er fremstillet til de højeste industristandarder i Danmark. Kontinuerlig produktudvikling og innovation garanterer solid vedhæftning og pålidelighed. Ved at bruge et unikt farvekodningssystem og avanceret produktudvikling adskiller Expandet brand adskiller sig fra andre brand af fastgørelsesanordninger.

TyTecker

TyTecker Hog-Ring systemet er højkvalitets fastgørelsesanordninger og værktøjer til krævende industrielle applikationer. TyTecker Hog-Ring værktøjer er tilgængelige i tre versioner: pistolgreb, omvendt greb og et automatisk opladningssystem, der er egnet til enhver specifik anvendelse og formål.

Muro

Med Muro skruesystem, kan du udføre det hårde arbejde lettere og hurtigere. Gulv- og terrassemonteringen kan udføres uden forboring. Dette sparer tid og forhindrer problemer med ryg og knæ. Du kan bruge systemet i træ til tungt stål, træ til træ, træ/komposit til stål og stål til stål applikationer.

Menu