1. Home
  2. Brands
  3. InterDiamant

InterDiamant

InterDiamant produkter har været et velkendt mærke indenfor diamantboring i mere end 40 år. Kunde- og markedsdreven efterspørgsel bliver løbende vurderet, og via aktiv udvikling “in-house” realiseres produktudvikling af industriens behov hurtigt og effektivt.

Med det nye højkvalitets oscillerende tørboringssystem er behovet for et rent, støv-og-vand-frit arbejdsmiljø opfyldt, uden at der mistes effekt ved boring.

Vores store sortiment af vådborings- og tørboringssystemer inkluderer “deep cut” rundsave, bor der rangerer i diameter fra Ø25 helt op til Ø201, bor motorer, diamant savklinger, sten- og flise savemaskiner, borestativer og meget mere.

De nye laser marathon diamantbor garanterer en høj borehastighed, højere effektivitet og en høj skæreeffekt der sætter fart i boreprocessen. Alle marathon diamantbor er lasersvejsede, og udstyret med en nyudviklet segment. Vores “laser marathon bor” har en “rooftop” del med en højde på 12mm, og er specielt designet til boremotorer med en “ forbindelse, og effekt op til 2.2kW

1¼ marathon diamant boret er designet til den professionelle, har et bredt anvendelsesområde, højere effektivitet og skærehastighed. Den specielle “knuckle” del garanterer en øjeblikkeligt høj borehastighed, uden at det er nødvendigt først at slipe boret. Disse bor er blevet udviklet til brug på en trefod med boremotorer med en effekt på 2.2kW og opefter.

Menu