Persondatapolitik

KYOCERA SENCO EMEA B.V., med hovedsæde i Pascallaan 88, 8218 NJ Lelystad, Nederlandene, er ansvarlig for at behandle personoplysninger som angivet i denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Disse personoplysninger behandles og opbevares sikkert med størst mulig omhu. Derved overholder KYOCERA SENCO EMEA den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

Kontaktoplysninger:
KYOCERA SENCO EMEA B.V.
Pascallaan 88
8218 NJ Lelystad
Nederlandene
+31 (0)320 295 575

Personoplysninger
KYOCERA SENCO EMEA B.V. behandler dine personoplysninger, fordi du gør brug af vores tjenester, eller fordi du selv giver os dine oplysninger. Nedenfor er en oversigt over de personoplysninger, vi behandler:
– Fornavn og efternavn
– Køn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse
– Oplysninger om din aktivitet på vores websted
– Internetbrowser og enhedstype

Webstederne tilhørende KYOCERA SENCO EMEA B.V. indeholder links til andre websteder, der ligger uden for domænet tilhørende KYOCERA SENCO EMEA B.V. Disse links er kun inkluderet som information til brugerne af vores websted. KYOCERA SENCO EMEA B.V. er ikke ansvarlig for indholdet af andre websteder eller for beskyttelsen af personoplysninger på disse websteder.

Særlige eller følsomme personoplysninger
Vores websted eller tjeneste har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende på webstedet, der er yngre end 16 år, medmindre de har tilladelse fra en forælder eller værge. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er ældre end 16 år. Vi anbefaler derfor, at forældre er også involveret i deres børns onlineaktiviteter for at forhindre, at oplysninger om børn indsamles uden forældrenes tilladelse. Hvis du mener, at vi har indsamlet personoplysninger om en mindreårig uden en sådan tilladelse, bedes du kontakte os via privacy@kyocera-senco.eu, så sletter vi disse oplysninger.

Til hvilket formål og på hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger
KYOCERA SENCO EMEA B.V. behandler dine personoplysninger til følgende formål:
– til at sende dig vores nyhedsbrev eller reklamebrochure
– for at kunne ringe eller e-maile dig, hvis dette er nødvendigt for, at vi kan levere vores tjenester
– at informere dig om ændringer i vores tjenester og produkter
– at administrere, holde operationel og forbedre vores websted

Vi vil bede om din tilladelse, før vi indsamler, behandler og bruger dine personoplysninger til de ovenfor anførte formål, hvis dette er påkrævet i henhold til loven. Hvis du ikke giver din tilladelse, er det muligt, at du ikke vil være i stand til at gøre brug af visse tjenester. Hvis vi ønsker at bruge dine personoplysninger til et nyt eller andet formål, vil vi også informere dig om dette. Dine data vil i dette tilfælde kun blive brugt på denne anden måde, hvis det er påkrævet eller tilladt i henhold til den relevante lov, eller hvis du har givet din tilladelse.

Automatiseret beslutningstagning
KYOCERA SENCO EMEA B.V. træffer ikke beslutninger på grundlag af automatiseret behandling om forhold, der kan have betydelige konsekvenser for personer. Det drejer sig om beslutninger, der træffes af computerprogrammer eller -systemer uden nogen form for involvering af en faktisk person (f.eks. en ansat hos KYOCERA SENCO EMEA B.V.).

Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger
KYOCERA SENCO EMEA B.V. opbevarer ikke dine data længere, end hvad der er strengt nødvendigt for at opfylde det formål, som dine data er indsamlet til. Vi opretholder følgende opbevaringsperioder for følgende kategorier af personoplysninger:

Kontaktformular:
Hvis du udfylder en formular på webstedet eller sender os en e-mail – afhængigt af formularens art eller indholdet af din e-mail – vil de data, du sender os, blive opbevaret, så længe disse oplysninger er nødvendige for at svare på eller håndtere anmodninger.

Google Analytics:
Vi bruger Google Analytics til at optage generelle besøgsdata. Disse data bruges derfor til statistiske analyser af besøgs- og klikkeadfærd på webstedet og giver os mulighed for at optimere webstedets funktion. Vi har også konfigureret Google Analytics til at være fortrolighedsvenligt, således at IP-adresser anonymiseres, og data sendes over en sikker forbindelse.

Vi har indgået en databehandleraftale med Google. De statistiske data overføres til Google, som gemmer dataene på servere i Europa og USA. Læs Googles Privatlivspolitik for at få flere oplysninger samt Google Analytics’ specifikke politik om beskyttelse af personoplysninger. For oplysninger om, hvordan Google overholder GDPR, kan du læse mere på de forskellige websider, såsom Google Cloud og GDPR, og hvad Google gør med hensyn til databeskyttelse.

Google bruger disse oplysninger til at overvåge, hvordan vores websted bruges, til at kunne give os rapporter på webstedet og til at tilbyde KYOCERA SENCO EMEA B.V., som annoncør, oplysninger om effektiviteten af vores kampagner. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvor det kræves ved lov, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på Googles vegne. Vi har ingen kontrol over dette.

Vi vil især gerne gøre dig opmærksom på, at disse data aldrig kan spores tilbage til dig som person eller individ af KYOCERA SENCO EMEA B.V., undtagen i situationer, hvor du identificerer dig selv som person gennem en af formularerne på webstedet. Det kan f.eks. være tilfældet, når du indtaster en e-mailadresse, når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller gør brug af en webformular. I sådanne tilfælde kan din besøgsadfærd knyttes til de data, du har indtastet.

Deling af personoplysninger med tredjeparter
KYOCERA SENCO EMEA B.V. videregiver kun data til tredjeparter, hvis dette er nødvendigt for at opfylde vores aftale med dig eller for at overholde en lovbestemt forpligtelse.

Cookies eller lignende teknikker

KYOCERA SENCO EMEA B.V. bruger cookies til at analysere vores trafik, levere sociale mediefunktioner og tilpasse reklamer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, tablet eller smartphone første gang du besøger et websted. En cookie indeholder ofte et cookie-id, som er en unik identifikator for cookien. Dette giver websteder mulighed for at skelne mellem enkeltpersoner og huske deres præferencer.  KYOCERA SENCO EMEA B.V. anvender tre typer cookies:

  1. Funktionelle cookies. Disse cookies sikrer, at webstedet fungerer korrekt og gemmer ting som dine præferenceindstillinger, samt giver os mulighed for at optimere vores websted.
  2. Analytics-cookies. Disse cookies giver os en bedre forståelse af, hvor godt vores websted fungerer. Ved at bruge tredjepartsvirksomheder kan vi måle, hvilke sider på vores websted der besøges, og hvor ofte eller hvilke elementer der fungerer bedre på vores websted. Disse oplysninger bruges til at forbedre vores websted. Fordi disse oplysninger ikke bruges til at oprette personlige profiler og ikke krænker dine rettigheder i forbindelse med beskyttelse af personoplysninger, behøver vi ikke bede om tilladelse til det.
  3. Sporings-cookies. Disse cookies bruges til at måle effektiviteten af vores online reklamekampagner og vise dig mere personlig reklame baseret på dine tidligere besøg på vores websted. Det giver os også et dybere kendskab til brugerne og deres adfærd på vores websted. Hver tredjepart (dvs. Facebook/Hubspot), der bruges til disse cookies, har deres egen privatlivspolitik, som fortæller dig, hvordan de bruger dataene.

Ved at bruge knappen ‘My settings’ (Mine indstillinger) nedenfor kan du se dine cookieindstillinger og ændre dine præferencer, hvis du ønsker det.

Hvis du ikke ønsker, at KYOCERA SENCO EMEA B.V. skal indsamle cookies, kan du blokere dem ved at aktivere den indstilling i din browser, der giver dig mulighed for at afvise indstillingen af alle eller nogle cookies. Dette kan dog påvirke tilgængeligheden af vores websted, da nogle cookies er nødvendige for at kunne vise visse oplysninger.

Sådan sikrer vi dine personoplysninger
KYOCERA SENCO EMEA B.V. tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget alvorligt og træffer passende foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket videregivelse og uautoriserede ændringer. Hvis du mener, at dine oplysninger ikke er korrekt beskyttede, eller hvis der er tegn på misbrug, bedes du kontakte privacy@kyocera-senco.eu.

Adgang til, rettelse eller sletning af personoplysninger
Du har ret til at få adgang til, rette eller slette dine personoplysninger. Du har også ret til at tilbagekalde din tilladelse til, at dine personoplysninger behandles, eller at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles af KYOCERA SENCO EMEA B.V., og du har ret til at videregive dine data. Det vil sige, at du kan sende en anmodning til os om at sende de personoplysninger, vi opbevarer om dig i en computerfil, til dig eller en anden organisation, du angiver. Du kan indsende en anmodning om at få adgang til, rette, slette eller videregive dine personoplysninger eller trække din tilladelse tilbage eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til privacy@kyocera-senco.eu. Vi vil besvare din anmodning hurtigst muligt, men senest inden for fire uger. KYOCERA SENCO EMEA B.V. ønsker også at påpege, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, den nederlandske databeskyttelsesmyndighed, via følgende link: https://www.datatilsynet.dk/anmeld-brud-paa-persondatasikkerheden/

Ændringer i denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger
KYOCERA SENCO EMEA B.V. forbeholder sig retten til at foretage ændringer i politikken om beskyttelse af personoplysninger. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt besøger denne side for at se, om der er foretaget ændringer. Hvis KYOCERA SENCO EMEA B.V. indfører en vigtig ændring, der har konsekvenser for den måde, dine personoplysninger vil blive behandlet på, vil vi gøre dette kendt ved at sende en meddelelse på vores websteder.

Offentliggørelse: 25-05-2018
Seneste ændring: 28-01-2021

My settings
Menu