Løsninger

Leder du efter løsninger inden for byggebranchen? Kyocera Senco tilbyder et stort udvalg af løsninger, der har fokus på at reducere de samlede omkostninger hos kunderne, ved at vælge den rigtige fastgørelsesanordning til den korrekte anvendelse og forbedre nøjagtigheden, kvaliteten, hastigheden og operatørens sikkerhed.

SiM

SiM (Smart Inventory Management) er et integreret kunde-/leverandørforhold, hvor leverandøren forvalter og kontrollerer lager, for at sikre, at de rigtige produkter er på det rigtige sted, på det rette tidspunkt inden for kundens produktionsmiljø.

Expandet Calculation

The Expandet Calculation Software (ECS) er et meget avanceret 3D beregningssoftware til at forenkle design af ankerfastgørelser, udviklet til at opfylde kravene hos de nutidige moderne fagfolk og ikke-erfarne brugere, der arbejder med forankringssystemer.

Smart solutions

Med SENCOs innovative Smart Solutions kan du forenkle produktionsprocessen og samtidig forbedre den, med hensyn til nøjagtighed, kvalitet, hastighed og operatør sikkerhed. Disse værktøjsløsninger anvendes i kombination med SENCO XP håndværktøj.

Menu