Ledige stillinger

Se alle ledige stillinger af Kyocera Senco!

Da vi arbejder i et hurtigt skiftende miljø og udvikler innovative måder at imødekomme efterspørgslen efter fastgørelsesløsninger i EMEA, er vi altid på jagt efter bemærkelsesværdige mennesker, der ønsker at slutte sig til os. Så, hvis du er kundeorienterede, nysgerrige, lidenskabelige og spændte på at udforske de ideer og teknologi, der vil forme vores fremtid. Hvis dette lyder som dig, er du velkommen til se på vores ledige stillinger nedenfor.

Praktikophold er en vigtig del af elevuddannelse og inddragelse af unge i vores organisation. Det hjælper vores organisation med at tilpasse sig nye udviklinger og (digitale) teknologier. En praktikplads ved Kyocera Senco er derfor ikke en uformel praktikplads. Hver dag får du fuld deltagelse i aktuelle projekter, der vælges efter dine interesser og evner. Kontakt os for at høre mere om aktuelle projekter, som du kan deltage i.

Leder du efter en anden mulighed, der ikke er på listen? Så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til HR@Kyocera-Senco.eu.

Om Kyocera Senco

KYOCERA SENCO Danmark har specialiseret sig i fastgørelsesløsninger og fokuserer på udvikling af innovative værktøjer, befæstelseselementer og tilbehør. Med tre stærke brands – SENCO, Expandet, InterDiamant – kan kundernes forventninger indfries, og bliver ofte overskredet med produkter, der opfylder de højeste standarder og godkendelser (ETA, CE, DIN, ICC). Virksomheden tilbyder et stort udvalg af fastgørelsessystemer, forankringsprodukter, diamantskæringsværktøjer og branchespecifikke løsninger.

Menu