Vil du være en del af en virksomhed, som sætter kunden i højsædet? Hvor du får lov til at tage masser af ansvar og bliver ansvarlig for dit eget salgsdistrikt. Du får en afvekslende og udfordrende arbejdsdag, med et uformelt og godt arbejdsmiljø. Hvis du kan svare ja til ovenstående, så kunne du godt være vores nye kollega!
Kyocera Senco Denmark er en dansk producent af befæstigelse, som leverer produkter og services til byggesektoren. Vi råder over varemærkerne Expandet og Senco, som er to kvalitets brands inden for befæstigelse og trykluftværktøj. Vores kunder er primært tømmerhandlere og værktøjsmagasiner. Kyocera Senco Denmark er i dag en del af Kyocera med ca. 70.000 ansatte fordelt over hele verden.

Som salgskonsulent driver og udvikler du dit eget distrikt. Du lægger i samarbejde med den danske salgschef, retningen og strategien for din kundeportefølje så de passer til Kyocera Senco Denmark´s strategier, mål og budgetter. Din hverdag vil bestå af at besøge nye og eksisterende kunder, både butikker men ikke mindst byggepladser. En stor del af dine arbejdsopgaver vil derfor være at lave demonstrationer af vores produkter hos slutbrugeren.

Kvalifikationer:
– Du har mindst 3 års erfaring med B2B salg og opsøgende salg indenfor branchen.
– Du har erfaring med salg af Sømpistoler/ befæstigelse og/eller skruer.
– Er selvstændig og kan planlægge egen tid.
– Din baggrund har givet dig et godt forretningskendskab, og du forstår at arbejde med salg på taktisk og strategisk niveau.
– Du er bosat på Sjælland.
– Du tænker positivt og i løsninger.
– Gode kommunikations og forhandlingsevner.

Er du fristet til søge- eller vil du vide mere om os? Så kig på www.expandet.dk eller www.senco-emea.com
Spørgsmål til stillingen rettes til Salgschef Paw O. Ryttersgaard på tlf. 40437979

Ansøg stillingen ved at sende en mail mærket ”salgskonsulent” til salgschef Paw O. Ryttersgaard på pryttersgaard@kyocera-senco.dk. Vi afholder løbende samtaler så send hurtigst muligt din ansøgning og CV

PDF version

Menu