Lelystad, 9. august 2017 – Senco Brands, førende leverandør af fastgørelsessystemer til byggeri, træbearbejdning og industrielle applikationer, meddelte i dag, at de er blevet overtaget af Kyocera Corporation og vil nu fungere som en del af Kyocera’s globale virksomhed af skæreværktøjer.

Gennem sit professionelle salgsnet i mere end 40 lande vil Senco fortsætte med at tilbyde den mest komplette serie af trykluft- og akkumulationssystemer, hæftemaskiner, skruetrækkere og fastgørelsesanordninger. Sencos hovedkvarter vil fortsat være placeret i Cincinnati, Ohio. Medarbejdere og ledelse vil forblive på plads og lede overgangen til integrationen af de nye ejere.

Senco er pioner i pneumatiske værktøjer og assorterede fastgørelsesanordninger med en stolt arv der går tilbage til 1948. Senco beskæftiger næsten 600 mennesker over hele verden og opererer på mere end 15 steder verden over. Kyocera Corporation er en multinational keramik, elektronik og industriel skæreværktøjsproducent med hovedkontor i Kyoto, Japan. Kyocera har mere end 200 driftsselskaber og mere end 70.000 ansatte over hele verden. Senco rapporterer direkte til Hr. Ken Ishii, administrerende direktør for Corporate Cutting Tool Group.

”Dette er en spændende mulighed for vores medarbejder, samarbejdspartnere, kunder og leverandører”, siger Ben Johansen, administrerende direktør for Senco. “Kyocera har ekspanderet og investeret globalt inden for sin virksomhed af skæreværktøjer. Vi forventer, at denne overtagelse styrker vores nye produktudviklingsmuligheder, styrker vores evne til at levere innovative fastgørelsesløsninger til et bredere udvalg af kunder og forbedre vores globale distributionsnetværk. Vi takker Wynnchurch for deres betydelige strategiske og økonomiske støtte under deres otteårige ejerskab, en periode, hvor Senco har mere end fordoblet sin omsætningen. I dag bliver Senco officielt en del af Kyocera-familien og giver os et nyt og spændende perspektiv for langsigtet ejerskab og markedsinvesteringer.

Menu